ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στάμπα DTF

Η στάμπα DTF παράγετε με την εκτύπωση από plotter σε ρολό φιλμ (pet) με μελάνια pigment και με κόλα (ζάχαρη) όπως οι στάμπες Plastisol της μεταξοτυπίας και θερμομεταφέρεται με πρέσσα πάνω στο ύφασμα. Είναι λεπτή και έχει δυνατά χρώματα.

DTF transfer scaled
silkscreen transfer

Στάμπα μεταξοτυπίας

Η στάμπα μεταξοτυπίας αναφέρετε στο θερμομεταφερόμενο σιδερότυπο σχέδιο, το οποίο τυπώνουμε με τον ίδιο τρόπο όπως στη μέθοδο μεταξοτυπίας απ΄ευθείας στο ύφασμα, αλλά χρησιμοποιούμε αντί για ύφασμα, σιλικονούχο χαρτί με μελάνια plastisol. ‘Ετσι έχουμε τις στάμπες μας σε χαρτί και επιλέγουμε εμείς πότε και πόσα ρούχα θα διακοσμίσουμε με αυτό το σχέδιο. Με αυτόν τον τρόπο μετριάζουμε αρκετά το κόστος παραγωγής αφού μειώνουμε το στοκ προϊόντων.

flock transfer scaled

Στάμπα Flex & Flock

FLEX Έτοιμο υλικό πολυουρεθάνης για εφαρμογές θερμoμεταφορας .Ρολο πλάτους 50cm με στάνταρ χρωματολόγιο, ενδείκνυται για πλακάτα γραμικά σχέδια. Κατάλληλο για το βαμβάκι, πολυεστέρα, και παρόμοια υφάσματα.
FLOCK Όπως και το flex και το flock είναι έτοιμο θερμομεταφερόμενο υλικό σε ρολό (50cm πλάτους) με υφή φλόκου σε στάνταρ αποχρώσεις . Με τον ίδιο τρόπο κοπής σε cutter δημιουργούμε σχέδια ή γράμματα για να διακοσμήσουμε υφάσματα και ρούχα.

Στάμπα Laser (printer)

Με τον όρο Στάμπες Laser εννοούμε τα σιδερότυπα που τυπώνονται με έγχρωμο εκτυπωτή laser ή φωτοτυπικό μηχάνημα σε ειδικά επιστρωμένα χαρτιά με στρώμα πολυολεφίνης και σύνθετο πολυμερές φινίρισμα.
Είναι στάμπες για λευκά ή ανοιχτόχρωμα βαμβακερά ή συνθετικά υφάσματα, όπως μετάξι, σατέν, λύκρα, δέρμα, κλπ. Έχουν άριστα αποτελέσματα φωτογραφικής ποιότητας.

laser transfer scaled
PVC sticker scaled

Αυτοκόλλητα PVC

Τυπώνουμε Αυτοκόλλητα pvc σε οποιοδήποτε σχήμα, μέγιστες διαστάσεις 70Χ100 με μελάνια pvc υψηλών προδιαγραφών που αποδίδουν 100% αποχρώσεις pantone.
Με τις επίπεδες μηχανές μας μπορούμε να καλύψουμε κάθε ιδιαιτερότητα εργασίας (ράστερ, 4χρωμίες κλπ).

Αυτοκόλλητα Αλουμινίου

Βιομηχανική Σήμανση με αυτοκόλλητα αλουμινίου, σε διάφορα μεγέθη και εφαρμογές. Ισχυρή κόλα για τοποθέτηση σε δύσκολες επιφάνειες

aluminium label scaled
pvc signs

Ταμπελάκια PVC

Kάρτες, χαρακάκια, πινακίδες, σημάνσεις σε βιομηχανικούς χώρους, ταμπελάκια ορόφων και προειδοποίησης σε ανελκυστήρες είναι κάποιες από τα προίόντα που παράγουμε τυπώνοντας φύλλα PVC ή πολυπροπυλαινίου .

Μέγιστη διάσταση φύλλου
70χ100εκ. με διάφορα πάχη και και χρώματα υλικού.