Εκτυπώνουμε με μεταξοτυπία φύλα PVC πάχους 0,3 του χιλιοστού έως και πάχους 1mm. Το υλικό υπάρχει σε γυαλιστερό και σε ματ, σε αποχρώσεις όσον αφορά στο 0,3mm λευκό, διαφανές αμμοβολισμένο, μαύρο, κίτρινο, κόκκινο, μπλε ρουά, πράσινο και γκρι, για οποιαδήποτε άλλη απόχρωση pantone, μπορούμε χρησιμοποιώντας το λευκό υλικό να το φοντάρουμε. Το διαφανές υπάρχει και σε πάχους 0,5mm και το λευκό υπάρχει σε 0,3 – 0,5 – 0,7 και 1mm. Το τυπώνουμε με μελάνια pvc σε ό,τι απόχρωση pantone χρειάζεται.

Το υλικό είναι σε φύλλο 70Χ100 το οποίο μπορούμε να το τυπώσουμε ολόκληρο ή σε μικρότερες διαστάσεις.

 Χρησιμοποιείται για κάρτες, πινακίδες, σημάνσεις σε βιομηχανικούς χώρους, ενημέρωση και προειδοποίηση σε ανελκυστήρες (κυρίως το διαφανές το οποίο εκτυπώνεται ανάποδα και τελευταίο χρώμα το φοντάρουμε), επιπλέον μπορούμε να τυπώσουμε κόλλα και να γίνει αυτοκόλλητο , να το κόψουμε με καλούπι σε οποιοδήποτε σχήμα και σε πολλές άλλες εφαρμογές.

Τεστ αντοχής : 7 χρόνια σε εξωτερικούς χώρους στον ήλιο και στη βροχή, τα μελάνια δεν θα πάθουν απολύτως τίποτα, το λευκό pvc μετά από την πάροδο 5 χρόνων αρχίζει λίγο να κιτρινίζει.